Friday, July 6, 2012

KoLeKsI CroSS StiTcH

Antara CS yang sempat aku buat zaman muda2 dulu... x banyak pun sikit ja.. tapi lani tengah berusaha untuk menambahkan kembali koleksi CS hehehe.. mood nak ber CS dah kembali setelah sekian lama berkubur.... semua ni gara2 terpandang FB CS hahahha....tgk semua koleksi orang sangatla menganggu jiwaku sebab tersangat la cantik dan mencabar aku utk kembali hahaaha!!! Lani aku tengah berusaha untuk menyiapkan CS buah-buahan yang aku dah post sebelum ni... progress terkini akan aku updatekan nanti walaupun sgt lambat akibat pelbagai gangguan...keh!!!!keh!!!keh!!!




kurang kemas first time try buat saiz besar ahaks!!!




yang ni guna benang bulu kambing heheehe....





agak lama juga nak siapkan hehehe..




belum diframekan lagi..

8 comments :

  1. hebak la kak nanie ni... ( baca dalam intonasi terengganu.. hoho )

    ReplyDelete
  2. dahsyat la nanie...cantik2 jugak CS semua ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdala..besa2 saja..org len lagi hebat...:)

      Delete
  3. Chantek....rietta xpenah buat...klu benang kain pernah lew...

    ReplyDelete
  4. yeay dah boleh!meoww ^^ mekaseh ye n maaf sbb menyusahkan nanie -,-

    ReplyDelete
  5. subhanallah.. cantik2 semuanya.. kagum.. last saya buat CS masa zaman sekolah rendah.. itu pun yg basic2 dan simple2 aje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa ja...xdala cantik sgt pun...jom la buat balik best tau bila tgk hasilnya :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...