Wednesday, May 16, 2012

LIP LAP LIP LAP

Semalam anak aku mengamuk nak ikut Teh dia kluar, aku pujuk la dia, aku habaq kat dia Teh p jumpa kawan2...satgi dia balik la...Tisya ni pun habaq kat aku dia pun nak jumpa gak kawan2...amboi bukan main baru 2 tahun dh ada kawan2....aku nak tergelak pun ada dengaq jawapan dia tapi layan je la...aku pujuk lagi, berjaya sat pastu dia ingat balik last2 aku habaq kat dia p tanya tokwan...dia pun p...wan nk jumpa kawan2....maknanya dia nk kluaq la tu..wan pujuk pun x jalan...last2 wan kata jom p pakai baju..dia kata "pakai dah" betui la tu mmg dia dh pakai baju wan yang belum.. :) wan kata pakai baju cantik..apa lagi seronok x sanggala dia...mmg nampak sgt..haisshhh kecik2 dh pandai nk jalan hmmm...ikut mama dia la tu hehhe...agaknya penangan time aku pregnant dulu kot sbb suka berjalan walaupun perut dh sarat..hhehehe...apa lagi kami pun kluaq la p jalan2..x tau nak p mana akhirnya wan bawa p kola perlis kena angin laut dan ronda bandar Kangar...aku dh lama tak xcercise tetiba ja kena berlari mengejar mek kecik tu...woooo!!! penat gak la...wan dia cakap macam peluru...mmg pun!!! Ok la x payah cakap byk jom layan gambaq yg sempat aku snap....























8 comments :

  1. wah, cantiknyer... macam i-city je... kat denai ka ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kat denai...saja ja abah lalu tgk2 wah!! meriah tu yg singgah tu...p la tgk...

      Delete
  2. cantiknye..tak penah sampai dan teringin nak ke sana jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pasti la plak lepas ni still camni ka x coz kemarin Hari Keputeraan Raja Perlis..mmg sekitar Perlis lampu lip lap lip lap la... :)

      Delete
  3. Berjalan dan melawat blog awak. Nak jemput awak join segmen Farisha -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya akan melawat blog awak thanks ye sudi singgah blog saya yang x seberapa ni...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...